Ga naar grover

De beste laptops voor minder dan € 50,- per maand: welke modellen komen in aanmerking?

Een eigen laptop voor minder dan € 50,- per maand, klinkt dat niet als een droom? Niet bij Grover: we hebben een paar krachtige modellen uitgezocht voor ons assortiment betaalbare laptops, zodat je precies weet wat je kunt verwachten qua prestaties, beeldscherm en bruikbaarheid.

De beste budgetlaptops: waar je op moet letten

Er zijn zoveel laptops op de markt, en er is zoveel te kiezen. Opslag, resolutie, draagbaarheid, poorten en meer: ze spelen allemaal een rol bij de beslissing welke laptop het beste bij je past en daarom is uitproberen van essentieel belang.

En dat is waar Grover om de hoek komt kijken. Bekijk onze selectie laptops, kies de laptop waarvan je denkt dat die het beste bij je behoeften past en probeer hem 12+ maanden – en dat alles voor minder dan € 50,- per maand.

Je ontvangt je laptop binnen 3-5 werkdagen. Ook Grover Care – dat 90% van de kosten dekt in geval van schade – is inbegrepen, evenals de optie om de laptop aan het eind van de huurperiode te kopen. Het beste van alles is dat er geen aanbetaling nodig is en dat er geen verborgen kosten zijn. Met die € 50,- of minder per maand is alles gedekt.

Laptops voor minder dan € 50,-: de selectie

We hebben een handvol laptops geselecteerd die bij Grover beschikbaar zijn voor minder dan € 50,- per maand.

Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15.6"

Door de combinatie van een Full HD-resolutie met een 1920 × 1080 beeldscherm, 512 GB aan opslag, 8 GB aan geheugen en Intel Core i7-processoren is dit een krachtige machine die op zakelijk en budgetgebied de kroon spant. Deze laptop heeft ook drie geïntegreerde GPU-opties: ideaal als je in de grafische vormgeving werkt.

Acer Swift 3- 14" FHD

De Acer Swift 3 is echt ongeëvenaard onder de betaalbare laptops. Deze combineert voortreffelijke prestaties met een helder beeldscherm van 14 inch, een betrouwbare accuduur, een Full HD-webcam en een comfortabel toetsenbord. En dankzij zijn afmetingen van 12,7 × 8,35 × 0,62 cm is deze laptop ook nog eens bijzonder draagbaar.

Dell Inspiron 7000 2-in-1 17" QHD

Dit is een echt monster: de Dell Inspiron 7000 heeft een enorm convertibele-scherm van 17 inch – de eerste op de markt die kan switchen tussen laptopmodus, tentmodus en tabletmodus. Dankzij dit en de speciale grafische kaart van Nvidia is deze laptop ideaal voor werk en ontspanning.

Samsung Galaxy Book Flex2 Alpha 13.3"

De Samsung Galaxy Book Flex2 Alpha is slank, draagbaar en krachtig. Deze behoort tot de beste twee-in-éénlaptops op de markt voor nog geen € 50,- per maand. De accuduur van 17 uur betekent dat je pas aan het eind van de werkdag op zoek hoeft naar de oplader en je moeiteloos kunt switchen tussen de laptopmodus en de tabletmodus.

ACER Spin 5 SP513-54N 

De ACER Spin 5 heeft een schitterende display met indrukwekkende graphics, sterke prestaties en een geheugen van ruim 8 GB. Het bijzondere aan deze laptop is dat je in enkele seconden kunt switchen van laptopmodus naar tentmodus en tabletmodus – bovendien wordt hij geleverd met een eigen degelijke stylus.

Hoe huur je een laptop bij Grover?

Als je momenteel op zoek bent naar waar je betaalbare laptops kunt huren met een maandelijkse betaling, dan ben je bij Grover aan het juiste adres. Van strakke zakelijke laptops zoals de Dell Latitude 3520 en de HP Envy 2-in-1 met een ingebouwde Alexa tot de ultrabudgetvriendelijke Lenovo ThinkPad E14 of de Lenovo Yoga 7 met een touchscreen convertibele-HD-beeldscherm, uitstekende accuduur en krachtige grafische kaart: wij maken het aanschaffen van jou ideale laptop eenvoudig. Kies een laptop, kies een minimale huurperiode en wij regelen de rest.


Verder lezen