Ga naar grover

Een iPhone huren of kopen: wat is het beste?

Het is een enorme aanslag op je bankrekening als je altijd de nieuwste iPhone wilt hebben, want elke 12 tot 18 maanden wordt er weer een nieuw model uitgebracht. Dan is huren de oplossing: sluit een jaarabonnement af en krijg een iPhone 12, 13 of 14 in handen voor een laag maandbedrag. Ruil hem daarna in voor een nieuwer model. Dat noemen we de circulaire economie.

Waarom een iPhone huren beter is dan kopen

Elke iPhone-fan heeft er wel eens mee te maken gehad: onze oude staat op het punt de geest te geven, dus gaan we naar de Apple Store om de nieuwe modellen te bekijken. Maar daar hangt helaas wel een flink prijskaartje aan. Bovendien komt er over slechts zes maanden alweer een nieuw model uit. En wat indien hij valt als je hem net nieuw hebt? Weer hetzelfde liedje: je geeft er honderden euro’s aan uit, loopt twee jaar met dezelfde telefoon rond en herhaalt het proces zodra de telefoon niet meer aan je prestatieverwachtingen voldoet. Hoe kun je telkens weer het nieuwste model in handen hebben zonder regelmatig je bankrekening te moeten legen?

iPhone betaling in maandelijkse termijnen

Dat doe je door een iPhone te huren of te leasen. Sluit gewoon een iPhone-abonnement af voor het nieuwste iPhone-model tegen een laag maandbedrag en geniet van alle voordelen van een eersteklas smartphone zonder de financiële nadelen. Over de betaling in maandelijkse termijnen wordt geen rente berekend. Bovendien hoef je geen afkoopprijs te betalen om de telefoon over te kopen, wat wel het geval is als je hem ergens least. Want daar heb je toch helemaal geen zin in? Je kunt jouw iPhone 12 eenvoudig inruilen voor de iPhone 13, of de iPhone 13 voor de iPhone 14, zodat je altijd de nieuwste Apple-telefoon hebt.

Het liefste de iPhone 14

Wat je het liefste in handen hebt, is natuurlijk het nieuwste model. En momenteel is dat de iPhone 14. Vergeleken met de iPhone 13 gaat de batterij langer mee, zijn de toch al uitstekende camera's nóg beter, is de processor sneller, is Bluetooth geüpdatet en heeft hij nu een eSIM in plaats van een gewone simkaart. Veel nieuwe toeters en bellen dus. Als je echter al een iPhone 12 of 13 gekocht hebt, wacht je vanwege de kosten waarschijnlijk liever even met het kopen van de iPhone 14 . Door hem te huren, hoef jij je daar echter geen zorgen om te maken. Als het einde van de minimale huurperiode bereikt is, kun je hem retourneren en inruilen voor het nieuwste model.

De circulaire economie

Door een iPhone te huren of te leasen, draag je bovendien bij aan de circulaire economie. Dat is een productiemodel waarbij deelnemers bestaande producten zo lang mogelijk delen, leasen, hergebruiken, repareren en recyclen. Dat is beter voor het milieu en beter voor jouw portemonnee. Boven kan iedereen op die manier profiteren van kwaliteitsproducten zoals de Apple iPhone 13 Mini en iPhone SE zonder al te veel geld uit te geven.

Een iPhone huren of kopen bij Grover

Wij maken een iPhone huren tot kinderspel, zodat je van begin tot eind van de door jou gekozen huurperiode van je nieuwe smartphone kunt genieten. Er zijn tal van iPhone-modellen verkrijgbaar, Apple iPhone 14 met 256 GB opslagruimte en dubbele simkaart en de ultrasnelle Apple iPhone 13 met 512 GB opslagruimte en dubbele simkaart . Nadat je de nieuwe smartphone geselecteerd hebt, hoef je alleen maar je minimale huurperiode te kiezen: 1+, 3+, 6+ of 12+ maanden (hoe langer de periode, hoe goedkoper het maandbedrag). De telefoon wordt binnen 3-5 werkdagen bij je bezorgd en het verzenden en retourneren zijn gratis. En wat als je hem per ongeluk laat vallen? Dan ben je verzekerd dankzij de gratis Grover Care, waarbij 90% van de schade aan elk product gedekt is. Nog een laatste opmerking: als je jouw iPhone het liefste wilt houden, kun je hem aan het eind van de huurperiode overkopen.

Goed voor jouw portemonnee, het milieu en jouw status. Start vandaag nog met huren.


Verder lezen