Ga naar grover

Alles wat je moet weten over de Google Nest camera

Het hoeft niet duur te zijn om je huis van binnen en buiten nog beter te beveiligen: de Google Nest camera is daar het bewijs van. Slank, compact en eenvoudig te installeren. Deze camera fungeert als jouw derde oog, waar en wanneer jij wilt.

Bewaking binnen en buiten met Google Nest beveiligingscamera's voor thuis

Het Nest-assortiment draadloze Google-camera's combineert een compact design met de vooruitstrevende technologie die we van de internetgigant gewend zijn. Binnen of buiten, regen of zonneschijn, één of meerdere camera’s: de geavanceerde Google Nest Cam biedt samen met de Google Home-app onschatbare gemoedsrust voor jou en je dierbaren zonder concessies te doen aan comfort of privacy.

De magie van draadloos met de Google Nest Cam Outdoor 

De Google Nest beveiligingscamera voor buiten werkt op batterijen en is eenvoudig te installeren, ontzettend onopvallend en behoort tot de beste buitencamera's. De compacte bol zit boordevol functies: tweerichtingsaudiocommunicatie, draadloze bediening, Full HD-video met drie uur videogeschiedenis, nachtzicht, cloudopslag, een 24/7 opname-optie en herkenning van bekende gezichten. De laatste functie is beschikbaar via een abonnement op Nest Aware, leert de camera specifieke gezichten te herkennen en stuurt waarschuwingen bij onbekende gezichten. De Google Nest Cam Outdoor beschikt over een magnetische montagevoet die overal kan worden bevestigd en die de camera op zijn plek houdt.

Beveiliging in huis met de Google Nest Cam Indoor

Door een aantrekkelijk design te combineren met slimme functies en een laag prijskaartje, past de Google Next Cam Indoor naadloos in elk huis. De montagevoet heeft een ingebouwde montageplaat en wordt geleverd met schroeven en ankers, zodat je deze aan elk stevig oppervlak kunt bevestigen. De metalen arm zorgt ervoor dat hij naar wens kan worden gekanteld. Dankzij de objectidentificatiefunctie kan de camera het verschil zien tussen mensen, dieren en voertuigen, en kun je alles in full HD afspelen wat de camera de afgelopen drie uur heeft opgenomen. Net als het buitenmodel is ook deze uitgerust met nachtzicht, tweerichtingsaudiocommunicatie en cloudopslag via Bluetooth of wifi. Je kunt de camera bedienen via Amazon Alexa of Google Assistant. Bovendien is deze volledig geïntegreerd in de Google Home-app voor beheer op afstand.

Hoeveel Google Nest camera's heb ik nodig?

Elk huis is uniek, dus het aantal benodigde Google Nest camera's hangt af van een aantal factoren, zoals de indeling van je huis, of je een oprit hebt, of je jouw kinderen of huisdieren in de gaten wilt houden, of je meerdere entrees hebt enz. We raden aan om met een paar te beginnen, zoals met dit tweedelige Google Nest Cam-pakket, ze buiten en binnen te plaatsen en de voordelen ervan te ontdekken. Als je deze Google Nest beveiligingscamera's eenmaal op de proef hebt gesteld, kun je er altijd meer toevoegen om elk verborgen hoekje in de gaten te houden.

Huur een draadloze Google-camera bij Grover

Bij Grover zijn verschillende Google Nest camera’s verkrijgbaar. Wil je een beetje licht op jouw omgeving werpen als je 's nachts op jouw oprit parkeert? De Google Nest Cam met schijnwerper combineert technische snufjes met onberispelijke huisbeveiliging: een uitstekende keuze. Wil je jouw kinderen in de gaten houden tijdens het spelen? Met de bedrade Google Nest Cam voor binnenshuis is dat geen enkel probleem. Bekijk vandaag nog ons aanbod en tover jouw huis om tot een fort.


Verder lezen