Ga naar grover

Een gids voor de beste laptops voor kleine bedrijven

Een laptop is de perfecte keuze voor kleine ondernemers en werknemers vanwege de voordelen op het gebied van flexibiliteit op de werkplek, betaalbaarheid, software-uitbreidingen en afmetingen. In dit artikel laten we zien wat de beste laptops voor bedrijven zijn en hoe je laptops voor kleine bedrijven kunt huren.

Waarom het de moeite waard is om je laptop te huren bij Grover

Tijd om de kaarten op tafel te leggen: we willen dat je de laptops voor je kleine bedrijf bij Grover huurt omdat we de beste service en selectie bieden. Bij Grover zijn de maandelijkse kosten laag, je hoeft geen borg te betalen en er zijn geen verborgen extra's. Dat is gunstig voor je portemonnee. Hetzelfde geldt voor de huurperiode: je kiest uit een periode van 1+, 3+, 6+ en 12+ maanden. Zo weet je precies hoelang je het maximale uit je hardware kunt halen.

Hoe zit het met de leukigheidjes? We hebben interessante starters- en opschaalmogelijkheden, met veel verschillende merken en recente laptopmodellen om uit te kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de HP ProBook 440 , de Lenovo IdeaPad 5 en de Dell Latitude 3520 , die je kunt bestellen in aantallen variërend van één tot honderd. Zodra je je keuze hebt gemaakt, wordt je laptop binnen 3-7 werkdagen geleverd. Na afloop van de huurperiode kun je hem gratis terugbrengen.

Is je laptop tijdens een zakenreis beschadigd? Dit kan snel duur worden als het niet door de verzekering wordt gedekt, maar met Grover hoef je je geen zorgen te maken: wij dekken 90% van de reparatiekosten en je bent zo weer aan het werk.

De beste laptops voor kleine bedrijven

Betaalbare laptops voor kleine bedrijven zijn er in vele soorten en maten. Wij hebben maar liefst vier opties geselecteerd die echt waar voor je geld zijn en vertellen je precies hoe jouw bedrijf hiervan kan profiteren.

Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15"

De Lenovo ThinkPad E15 onderscheidt zich om tal van redenen. Neem om te beginnen de Tiger Lake-chips van Intel, die enkele van de beste geïntegreerde graphics mogelijk maken. Dit is de perfecte oplossing als je bedrijf met grafisch intensieve workflows werkt. Als het dan toch over prestaties gaat, dan heeft deze ThinkPad verder een SODIMM-slot voor extra RAM, een HDMI-aansluiting, een 3,5 mm-audioaansluiting en twee USB-A-poorten. Dan is er ook nog de constructiekwaliteit, met een stevige deksel van 100% aluminium, een strak profiel en een geheel lichtgewicht ontwerp. De ThinkPad heeft zelfs een morsbestendig toetsenbord, zodat je zo zorgeloos met je glas water kunt omgaan als je maar wilt.

Acer Swift 3 – 14" FHD

Ben je op zoek naar een laptop die slim, solide en strak is? Dan is de Acer Swift 3 precies wat jij zoekt. Deze clamshell-laptop heeft een beeldscherm van 14 inch met levendige kleuren en diepe contrasten om je volgende presentatie voor investeerders te laten schitteren. Bovendien zullen de Full HD-webcam en sterke accuduur je van A naar B en zelfs C brengen zonder dat de accu op is. Met betrekking tot de prestaties kun je rekenen op de Intel Core i7-processoren met 8 GB aan geheugen en 512 GB aan opslagruimte.

Dell Inspiron 7000 2-in-1 17" QHD

De Dell Inspiron 7000 behoort tot de grootste convertibele-laptops die verkrijgbaar zijn. Deze twee-in-éénoplossing is dankzij het enorme Quad-HD-scherm van 17,3 inch geschikt voor presentaties en het maken van aantekeningen. Switch dankzij het robuuste scharnierende ontwerp met gemak tussen het klassieke laptopformaat en de tentmodus, standmodus of tabletmodus. Bovendien zorgen de Intel Core i7-processoren ervoor dat alles altijd soepel functioneert.

ACER Spin 5 SP513-54N

De ACER Spin 5 is een twee-in-éénapparaat dat de stabiliteit van een laptop combineert met de veelzijdigheid van een notebook. Het touchscreenscherm met verhouding van 3:2 kan 360 graden worden gedraaid, zodat hij gemakkelijk kan wisselen tussen laptopmodus, tentmodus en tabletmodus. Er zit zelfs een stylus bij om aantekeningen te maken. Binnenin beschikt dit apparaat over een krachtige Intel Core-processor van de 10e generatie en het heeft over een uitstekende accuduur.

Samsung Galaxy Book Flex2 Alpha 13.3" Touchscreen

Deze Samsung Galaxy Book Flex2 Alpha is eveneens een twee-in-éénlaptop. De laptop is superslank, zeer draagbaar en dankzij zijn indrukwekkende accuduur van 17 uur ideaal voor lange zakenreizen. Dankzij het scharnierende ontwerp kun je de laptop in enkele seconden in een tablet of tent omtoveren, terwijl de Intel Core i7-processoren en het touchscreen met Full HD-resolutie garant staan voor topprestaties en een scherpe beeldkwaliteit. Strak, aantrekkelijk en licht: dit is een sterke allrounder voor de reizende ondernemer.

Hoe huur je een laptop bij Grover?

Als je momenteel aan het onderzoeken bent hoe je laptops voor kleine bedrijven kunt huren, dan ben je bij Grover aan het juiste adres. We maken het proces eenvoudig: neem contact op met ons verkoopteam , vertel ons waar je naar op zoek bent en wij zullen samen met jou voor een zo betaalbaar mogelijke prijs de beste laptop voor je bedrijf vinden.


Verder lezen