Ga naar grover

De iPhone 13 Pro Max – alles wat je moet weten

De iPhone 13 Pro Max, iets meer dan een jaar geleden uitgebracht, is slim, slank én een favoriet onder techrecensenten. Maar wat moet je weten over de innovatieve smartphone van Apple? En wat is het verschil tussen de Pro en de Pro Max?

De iPhone 13 Pro Max in de spotlight

Bij zijn introductie in september 2021 werd de iPhone 13 Pro Max vrijwel universeel geprezen, niet in de laatste plaats vanwege zijn kristalheldere camera's, het uitzonderlijke beeldscherm, de ultrasnelle reactiesnelheid en een accuduur die het opscheppen waard is. Bovendien is de telefoon zeer veelzijdig. Neem bijvoorbeeld de iPhone 13 Pro Max met 256 GB opslag en Dual SIM . Met de Dual SIM-functie heb je twee actieve eSIM's of een nano-SIM en een eSIM. Je hebt daarnaast genoeg ruimte op de telefoon om ongeveer 64.000 foto's, 1200 video's en 400 apps op te slaan. Dat komt bovenop alle basisfuncties die je van een iPhone uit het topsegment mag verwachten: 5G-connectiviteit, een krachtige processor (de Apple A15 Bionic) en een geheugen van 6 GB. Een behoorlijk krachtig apparaat dus.

Onder de motorkap

Laten we eens nauwkeuriger kijken naar wat de iPhone 13 Pro Max te bieden heeft, en waarom hij de hype waarmaakt.

Camera’s

De grootste troef van de iPhone 13 Pro Max zijn de camera's. Met drie achtercamera's van 12 megapixels en een frontcamera van 12 megapixels kun je verbluffende foto's en video's maken die gezien moeten worden om ze te geloven. Kies voor de lens uit de instellingen breed, ultrabreed en telefoto, activeer de nachtmodus voor situaties met weinig licht en probeer op je gemak de functies uit voor portretbelichting en fotografische stijlen (inclusief macrofotografie). Dit toestel beschikt ook over Apple ProRAW, wat superieure beeldverwerking mogelijk maakt. Over het geheel genomen heeft de camerasuite van de iPhone 13 Pro Max alles wat je nodig hebt om studiowaardige foto's te maken.

Filmmodus

Dit is een prachtige feature. Met de filmmodus kun je video's opnemen met een kleine scherptediepte en focusovergangen toevoegen aan je opnamen. Dit resulteert een video die zo op het witte doek kan worden vertoond. Hiermee kun je perfect content voor sociale media, homevideo's en TED-achtige lezingen maken die er kwalitatief goed uitzien.

Tonen

De schermgrootte van de iPhone 13 Pro Max is eenvoudig gezegd enorm: het OLED-scherm is 6,7 inch (ca. 17 centimeter) groot en heeft een verversingssnelheid van 120 Hz, alsook een hogere maximale helderheid en juist een kleinere inkeping dan eerdere modellen. Dat maakt deze iPhone ideaal voor het bekijken van videocontent, het bewerken van foto's, het lezen van teksten, het voeren van videogesprekken en meer.

Accu

De accu van de iPhone 13 Pro Max is aanzienlijk verbeterd ten opzichte van zijn voorgangers – deze iPhone heeft zelfs de beste accuduur ooit. Bij standaardgebruik gaat de Pro Max ruim anderhalve dag mee voordat hij moet worden opgeladen, terwijl hij bij intensief gebruik – gemeten als continu 5G-gebruik met een schermhelderheid van 150 nits – meer dan 12 uur meegaat. Dat is zeer indrukwekkend voor zo'n krachtige telefoon en het betekent dat je zonder problemen een werkdag doorkomt.

De iPhone 13 Pro en de iPhone 13 Pro Max: wat zijn de verschillen?

De iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max delen een aantal vergelijkbare kenmerken, vooral als het gaat om de camera's, beeldscherm, prestaties en opslag. Maar er zijn twee belangrijke verschillen die je beslissing over welk model voor jou geschikt is kunnen beïnvloeden. De iPhone 13 Pro heeft een kleiner scherm van 6,1 inch (ca. 15,5 cm) en een kortere accuduur, namelijk 11 uur en 30 minuten bij intensief gebruik – hoewel dit ten opzichte van andere modellen nog steeds uitstekend is. Al met al zijn zowel de iPhone 13 Pro als de iPhone 13 Pro Max uitstekende keuzes voor je volgende smartphone.

Klaar om indruk te maken: de kleuren van de iPhone 13

De iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max zijn verkrijgbaar in vijf fantastische kleuruitvoeringen: Sierra Blue, Graphite, Gold, Silver en Alpine Green. De laatste hiervan is technologisch gezien een uitschieter: Apple bereikte dit effect namelijk door meerdere lagen metaalkeramiek op nanometerschaal op het oppervlak aan te brengen. De matte achterkant en het glanzende frame van de Pro en Pro Max benadrukken de afwerking die de kwaliteit voor zich laat spreken.

Zorg dat je een iPhone 13 Pro Max in handen krijgt

Wil je je smartphone upgraden naar het beste wat Apple te bieden heeft? Grover heeft talloze aantrekkelijke huurmogelijkheden, waaronder de iPhone 13 Pro met 128 GB aan opslag en Dual SIM en de iPhone 13 Pro Max met een verbluffende opslag van 1 TB . Bereid je voor om de wereld in te trekken met een slimme, slanke partner bij de hand.


Verder lezen